O NAS

O NAS

Gostilna Repanšek - Domača družinska gostilna s stoletno tradicijo.

Na sredi vasi Homec blizu Radomelj stoji 124 let stara gostilna Repanšek, ki je bila na tem kraju odprta že leta 1889. Gostilna že dolga leta velja kot kraj, kjer se ljudje srečujejo, si izmenjujejo novice, se zabavajo, plešejo, obenem pa se ob dobri in pestri ponudbi domače hrane in pijače dobro najedo. V gostilni Repanšek smo znani po nekaterih tradicionalnih prireditvah, med katerimi nekatere prirejamo že dolgo vrsto let. Veliko ljudi se v naši gostilni zbere na plesu ob praznovanju dneva žena, na veselem martinovanju in na prireditvah ob veselem decembru, ko se poslavljamo od starega leta in se veselimo prihoda novega leta.

gostilna vrt_kvadrat 1
b9922a5d-cc0a-45cc-b743-eedc73a2bf1e

Veseli smo vseh gostov, ki prihajajo k nam od blizu in daleč, sprejemamo pa tudi zaključene družbe, ki želijo pri nas praznovati (nedeljska kosila, poročna, krstna, birmanska slavja in praznovanja drugih posebnih priložnosti). Ob opremljanju gostilne smo bili pozorni tudi na naše najmlajše, saj jim je na voljo otroško igrišče in mizi za namizni nogomet in biljard. Mamicah z majhnimi otroki je na voljo previjalnica.

V gostilni smo želeli poskrbeti tudi za dobro počutje invalidov, ki obiščejo našo gostilno, zato smo poskrbeli, da imajo tudi oni dostop do prostorov v gostilni. Ko se boste ustavili v Homcu, se boste lahko ravno vračali iz vašega izleta v Arboretumu Volčji potok, iz Velike Planine, sprehoda ob reki Kamniška Bistrica ali do cerkve na Homškem hribu, ali iz Starega gradu nad Kamnikom, iz pohoda do Svetega Primoža ali iz kopanja v termah Snovik – ali pa se boste le sprehodili po vasi in se naužili miru, čistega zraka in lepih razgledov po ravnih poljih in po gorah Kamniških Alp – ob koncu vašega izleta vas vabimo, da se ustavite pri nas in se v prijaznem in živahnem okolju naše gostilne podprete z dobro domačo hrano in pijačo.

Dobrodošli.